Prijzen PCR-Test met COVID reisdocument
☝Hier & Bestel Vandaag je test!☝

PCR test met reisverklaring in Zwaag voor een reis naar het buitenland

 PCR test met reisverklaring in Zwaag voor een reis naar het buitenland

Wil je op reis naar het buitenland en woon je in Zwaag, dan is de kans groot dat je een PCR test met reisverklaring Zwaag nodig hebt. Door wereldwijde vaccinatiecampagnes lopen de besmettingsaantallen terug en hebben een aantal landen of deelgebieden eindelijk de veiligheidscode geel of groen gekregen. Dat betekent dat we weer naar het buitenland kunnen reizen voor niet essentiële redenen als een vakantie. Je moet als internationale reiziger wel nog steeds aan strenge voorwaarden voldoen, en heb je een PCR test met reisverklaring nodig.

Wat is een PCR test met reisverklaring Zwaag?

Als je op reis wilt naar een ander land heb je een PCR test met reisverklaring nodig om aan te kunnen tonen dat je niet besmet bent met Covid-19. Je in dit geval geen sneltest doen, de uitslagen van deze testen zijn minder zuiver en dus niet acceptabel voor internationale reizen. De PCR (Polymerase Chain Reaction) test heeft wel een hele hoge nauwkeurigheid doordat het een testuitslag geeft op basis van de aanwezigheid van genetisch materiaal van het virus. Om ook zeer kleine hoeveelheden van dit erfelijke materiaal zichtbaar te maken wordt het test materiaal eerst vermenigvuldigt waardoor eventuele viruscellen die aanwezig zijn ook vermeerderen en duidelijker in beeld komen. Vandaar dat deze test samen met de reisverklaring waarin het negatieve testresultaat staat vermeld een vereiste is bij een internationale reis.

Hoe gaat een PCR test met reisverklaring Zwaag?

Spoed PCR-test incl. reisverklaring of antigeen-testen in Zwaag of omgeving [nearby], [nearby] en [nearby]

Je begint met het maken van een afspraak voor een PCR test met reisverklaring bij de testlocatie. Op de dag dat de test wordt uitgevoerd wordt op de testlocatie met een lang wattenstaafje wat slijm uit je neus- of keelholte gehaald. Dat slijm zal als testmateriaal fungeren tijdens de PCR test die later in het laboratorium wordt uitgevoerd. Omdat de test enige uren kan duren kun je thuis wachten op de uitslag, vaak krijg je dat pas de volgende dag. Als er tijdens de test geen sporen van het corona virus zijn aangetroffen dan krijg je een email met de negatieve testuitslag en het reiscertificaat. Mocht de uitslag onverhoopt positief zijn en er dus wel genetische deeltjes van het virus zijn ontdekt, dan wordt er telefonisch contact gezocht om de testuitslag mede te delen.

Waarom zijn een PCR test en reisverklaring verplicht bij buitenlandse reizen?

Om te voorkomen dat je ongemerkt het virus met je meebrengt moet je voor je vertrekt eerst een corona test doen. Dit moet een NAAT test zijn, een test die kijkt naar de aanwezigheid van genetisch materiaal van het virus zoals de PCR test doet. Een sneltest is dus geen optie als je wilt gaan reizen naar het buitenland. Als uit de test blijkt dat je niet besmet bent kun je met een reisverklaring naar een ander land reizen. De reisverklaring moet Engelstalig zijn en vermelden dat het om een PCR test ging, wat het testresultaat was en wat de datum en het tijdstip van testen was.

Heb je dus vakantieplannen en wil je eindelijk weer naar het buitenland, laat dan eerst een PCR test met reisverklaring doen in Zwaag.

Kosten PCR coronatest met COVID reisverklaring
☝Klik hierboven en Bestel Vandaag je coronatest!☝